
Keliautojams, kurie taip pat aistringai mėgsta maistą, kaip ir ieško naujų vietų, planuoti atostogas kartu su „Michelin“ žvaigždute pažymėtais valgiais gali būti didžiausias kulinarinis nuotykis. Tai puikus pretekstas pažvelgti į aukšto lygio šefus, atrasti unikalių ingredientų ir paragauti naujų technikų – tai darydami netgi galite geriau įvertinti lankomą kultūrą ir regioną.
Nuo gerai žinomų vietų iki atokių pasaulio kampelių, kai kurie iš geriausių gastronomijos brangakmenių yra paslėpti prabangiuose viešbučiuose – ir visi čia pateikti yra rezervuojami naudojant kreditinės kortelės kelionių apdovanojimų programą arba didelę viešbučių lojalumo programą. . Priklausomai nuo to, kokias kreditines korteles laikote savo piniginėje arba kokias viešbučių lojalumo programas naudojate, toliau pateiktas nuosavybes galima užsisakyti per „Amex Fine Hotels + Resorts“ ir iš pagrindinių viešbučių prekių ženklų, tokių kaip „Marriott“ (mes žiūrime į jus, „Ritz-Carlton“). arba per tokias partnerystes kaip Hilton ir Small Luxury Hotels of the World.
Taigi, nesvarbu, ar svajojate pasimėgauti išradingais degustaciniais meniu, kuriuos sukūrė žinomi virtuvės šefai, ar mėgaujatės maistu, kurio vaizdai yra tokie nepamirštami kaip ir pats maistas, šiuos 10 „Michelin“ žvaigždutėmis pažymėtų restoranų visame pasaulyje verta planuoti iš anksto (skaitykite: jūs būtinai reikės rezervuoti iš anksto) ir galbūt net turėsite galimybę užsidirbti ir sudeginti taškų.
Susiję: Tai yra geriausi viešbučių barai visame pasaulyje
„Il Carpaccio“ Le Royal Monceau – „Raffles Paris“.
Prabangiame 8-ajame rajone įsikūręs „Le Royal Monceau — Raffles Paris“ siūlo nepriekaištingą eleganciją ir nepriekaištingą aptarnavimą, o jo „Michelin“ žvaigždute įvertintas itališkas restoranas „Il Carpaccio“ nėra išimtis. Restorano misija „sudėtingumas pateikiamas paprastumu“ atgyja gastronomiškai pasineriant į italų virtuvę su išskirtiniais patiekalais, tokiais kaip jautienos karpačio su Cezario padažu, traškūs burnočiai ir juodieji triufeliai arba garsieji Da Vittorio stiliaus paccheri. Negalite vakarieniauti arba norite sutaupyti pinigų? Dviejų patiekalų pietūs (pradinis ir pagrindinis patiekalas) yra gausūs, patiekiami gražiose varinėse lėkštėse ir keičiasi kas savaitę. Geriausia, kad tai tik 70 eurų (76 USD).
Le Royal Monceau — Raffles Paris dalyvauja Amex Fine Hotels + Resorts programoje.
T’ang Court Langham mieste, Honkonge
Prieglobstis Tsim Sha Tsui turizmo centre, The Langham, Honkongas, suteikia nepamirštamą aukščiausios klasės patirtį svečiams visame viešbutyje. Visų pirma „T’ang Court“ – devynis kartus „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintame Kantono restorane – valgytojai vaišinami gausiu „dim sum“ pasirinkimu, taip pat papildomais a la carte ir prix fixe degustaciniais meniu. Apsvarstykite galimybę užsisakyti sultingų krabų su svogūnais su džiūvėsėliais, minkštą japonišką wagyu jautieną su svogūnais ir vasabi arba šviežią omarą, suporuotą su trijų rūšių svogūnais.
„The Langham“, Honkongas, dalyvauja paties Langham lojalumo programoje „Brilliant by Langham“ ir „Amex Fine Hotels + Resorts“ programoje.
Joelis Robuchonas iš MGM Grand, Las Vegasas
Kaip vienintelis restoranas Las Vegase, pelnęs tris „Michelin“ žvaigždutes, „MGM Grand“ Joel Robuchon yra puikių pietų nuodėmių mieste viršūnė – tiesą sakant, šefas Robuchonas taip pat turi daugiausiai „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintų restoranų pasaulyje. Svečiai įėję į jo „dvarą“ (kuris buvo sukurtas taip, kad primintų prabangų art deco stiliaus namą su marmurinėmis grindimis ir pliušiniais purpuriniais baldais), jie gali pasimėgauti degustacijos meniu, kuriame yra daugybė delikatesų, tokių kaip Le Foie Gras, foie karpačas. gras ir bulvės, puoštos baltų triufelių drožlėmis. Patirtis apima keturis neįtikėtinus stalo pasiūlymus, įskaitant duonos vežimėlį, sūrio vežimėlį, arbatos vežimėlį ir mignardises vežimėlį. Šią nuosavybę galima užsisakyti per „Amex Fine Hotels + Resorts“.
Dienos naujienlaiškis
Apdovanokite savo gautuosius TPG Daily naujienlaiškiu
Prisijunkite prie daugiau nei 700 000 skaitytojų, kad gautumėte naujausių naujienų, išsamių vadovų ir išskirtinių TPG ekspertų pasiūlymų.
„MGM Grand“ galima užsisakyti naudojant „Marriott Bonvoy“ taškus, taip pat dalyvauja „Amex Fine Hotels + Resorts“ programoje.
Al Muntaha prie Jumeirah Burj Al Arab, Dubajus
Ko kito būtų galima tikėtis iš garsiausio Dubajaus viešbučio, jei ne dviejų Michelin žvaigždučių restoranas, esantis 27 aukšte? Be kvapą gniaužiančių panoraminių vaizdų, svečiams siūlomas puikus valgiaraštis, kuriame prancūzų virtuvė meistriškai susimaišo su Viduržemio jūros regiono įtaka ir kuriam vadovauja virtuvės šefas Saverio Sbaragli. Tokie firminiai patiekalai kaip kalmarai ir osetros ikrai bei Bretanės omarai puikiai tinka skanauti vakarienei – arba užsukite paragauti epikūriškojo meniu – keturių patiekalų vidurdienio degustacijos kelionės.
Jumeirah Burj Al Arab dalyvauja Amex Fine Hotels + Resorts programoje.
La Baie „The Ritz-Carlton“, Osaka
„The Ritz-Carlton Osaka La Baie“, prancūzų kalba reiškia „įlanka“, švenčia visas jūros gėrybes ir semiasi įkvėpimo iš tradicinių prancūzų technikų. Virtuvės šefas Christophe’as Gibertas gamina akį traukiančius patiekalus, kuriuos galima mėgautis visais penkiais pojūčiais. Pasirinkite iš trijų „prix-fixe“ meniu pietums ir vakarienei, kurie skiriasi nuo penkių iki septynių patiekalų. Pagalvokite apie tokius patiekalus, kaip ant anglių keptas mėlynasis omaras su ropių grietinėle ir vėžiagyvių kopūstais, abalone confit su sviestu ir vėžiagyvių sultimis ir skrudinta wagyu jautiena raudonojo vyno padaže.
Ritz-Carlton, Osaka galima užsisakyti naudojant Marriott Bonvoy taškus ir taip pat dalyvauja Amex Fine Hotels + Resorts programoje.
Restoranas Auberge du Soleil, Napos slėnyje
„Auberge du Soleil“ restoranas, garsėjantis savo ramiu rafinuotumu ir įsipareigojimu tiekti ingredientus iš kaimyninių ūkių ir tiekėjų, įspūdingus 17 metų iš eilės buvo apdovanotas „Michelin“ žvaigždute. Svečiai čia gali užsisakyti prancūzų įkvėptos virtuvės patiekalų, prieigą prie didelio 15 000 butelių tarptautinio vyno rūsio ir idiliškų vaizdų (jis yra įsikūręs 33 akrų šlaito alyvmedžių giraitėje legendinėje Kalifornijos vyno sostinėje). Restorano meniu keičiasi sezoniškai ir siūlo pusryčius, dviejų ar trijų patiekalų prix fixe pietus, trijų patiekalų vėlyvuosius pusryčius, trijų ar keturių patiekalų vakarienę, degustacinį meniu ir a la carte meniu – visa tai galima pasirinkti. vyno poros iš namų someljė, žinoma.
Auberge du Soleil dalyvauja Amex Fine Hotels + Resorts programoje.
L’Olivo Jumeirah Capri rūmuose, Italijoje
Pietūs ant uolos kerinčioje Kaprio saloje yra akimirka, o „L’Olivo“, vienintelis saloje dviem „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintas restoranas, rimtai žiūri į stebuklingo vakaro pristatymą. Semdamasis įkvėpimo iš savo šaknų netoliese esančioje Iskijos saloje, vyriausiasis šefas Andrea Migliaccio patiekia tradicinius Viduržemio jūros regiono skonius su tokiais išskirtiniais patiekalais kaip citrininis tagliolini su raudonomis krevetėmis ir rūkytu mėlynuoju omaru. Restoranas papuoštas prabangiu pakrantės dekoru, jame reguliariai rengiami gyvi fortepijono pasirodymai, o iš terasos atsiveria vaizdai į vandenyną, kurių greitai nepamiršite.
Jumeirah Capri rūmai dalyvauja Amex Fine Hotels + Resorts programoje.
RE-NAA Eilert Smith viešbutyje, Norvegijoje
Stavangeryje, Norvegijoje, kur rasite įspūdingų paplūdimių ir anapusinių fiordų, yra prabangus 12 kambarių Eilert Smith viešbutis, kuris iš kiekvieno kampo dvelkia skandinaviška elegancija. Svetainėje rasite trijų Michelin žvaigždučių restoraną RE-NAA, kuriam vadovauja pripažintas šefas Svenas Erikas Renaa. Meniu yra orientuotas į jūros gėrybes ir kartu su vietiniais produktais bei namine duona. Kai kurie valgytojai RE-NAA palygino su teatro atmosfera dėl atviros virtuvės ir meniškų pristatymų. Rezervacijos atidaromos kas tris mėnesius ir vykdomos maždaug prieš šešis mėnesius.
„Eilert Smith“ viešbutį galima užsisakyti naudojant „Hilton Honors“ taškus.
Cocnia de Autor Grand Velas Riviera Maya, Meksika
„Viskas įskaičiuota“ kurortai paprastai nėra giriami už savo kulinarinius meistriškumus, todėl „Grand Velas Riviera Maya“ yra ypatinga nuosavybė: vakarienė ir vynas „Michelin“ žvaigždute įvertintame restorane „Cocina de Autor“ yra įskaičiuoti į nakties kainą. Ši įvairių patiekalų degustacija, kurią sukūrė vyriausiasis šefas Nahumas Velasco, išryškina Meksikos virtuvės įvairovę su tokiais patiekalais kaip krevetės su lipčiu ir jogurtu, žiediniai kopūstai su kaulų čiulpais ir ikrais bei kiauliena su juodaisiais česnakais, figomis ir rėžiukais.
Grand Velas Riviera Maya dalyvauja Amex Fine Hotels + Resorts programoje.
Susiję: Jūs niekada neturėjote tokios „viskas įskaičiuota“ patirties kaip Grand Velas Los Cabos
Caruso’s Rosewood Miramar paplūdimyje, Montecito, Kalifornijoje
Rosewood Miramar paplūdimys spinduliuoja dvaro stiliaus atmosferą ir yra įsikūręs nuostabioje „Amerikos Rivjeros“ pakrantėje Montecito mieste, Kalifornijoje. Jei norite patirti daugiau įspūdžių, suplanuokite maistą „Caruso’s“, „Michelin“ žvaigždute pažymėtame restorane prie vandenyno. Virėjo Massimo Falsini santykiai su Kalifornijos centrine pakrante susimaišo su jo itališkomis šaknimis, o tai lemia virtuvę, kuri išryškina regiono vietinius ūkininkus, žvejus ir ūkininkus. Kaip papildoma premija, vieta taip pat pelnė „Michelin“ žaliąją žvaigždutę už savo tvarumo pastangas. Vakarieniaukite iš „prix-fixe“ arba šefo degustacinio meniu ir rinkitės iš vyno pasirinkimo iš netoliese esančio Centrinio slėnio ir kitų tarptautiniu mastu žinomų regionų.
Rosewood Miramar Beach dalyvauja Amex Fine Hotels + Resorts programoje.
Susiję skaitymai: