Apžvalga: Lichtblick, Insbruck, Austrija – prabangių kelionių tinklaraštis


Lichtblickas, esantis ant šurmuliuojančio „Rathausgalerien“ prekybos centro viršutiniame aukšte, „Lichtblick“ yra kavinė dieną ir restoranas naktį. Iš „Insbruck“ stogų ir aplinkinių Alpių vaizdai su panoraminiais vaizdais šis septintojo aukšto prieglobstis yra tinkamai pavadintas: „šviesos spindulys“, apšviečiantis miesto valgomojo sceną.

Maistas

„Lichtblick“ virtuvė sujungia Austrijos tradicijas su Viduržemio jūros regiono žavesiu ir Azijos intrigos užuomina ir naktį prieš mūsų vizitą persikėlė į naują meniu. Tiesą sakant, valgytojai gali pasirinkti iš trijų apgalvotai kuruojamų meniu, kur kiekvienas kursas yra skirtas papildyti vienas kitą, tačiau, jei norite, galite pakeisti kursus iš kitų meniu (kaip pamatysite, kad mes padarėme su desertu iš 1 meniu).

Mes pirmiausia pasirinkome 2 ir 3 meniu, ir aš leisiu nuotraukoms, kalbančioms čia …

Laukinės laukinės krevetės su saldžiosiomis bulvėmis, kūdikių varnalė
Vidutiniškai reta skrudinta ispanų „Duroc“ kiaulienos filė su bulvių pyragu, juodu salsify ir šalavijo jus
„Walnut Éclair“ ant kremo konditerijos, karamelizuotų riešutų ir pasukų ledų

Skrudinta balandžio krūtis su „La Ratte Bulvėmis“, „Aviečių gelis“, „Tarragon Vinaigrette“, „Dark Chocolate & Raspberry Jus“

Simmental Ox su įdarytas Wantanas

Ant grotelių keptos „Val Passira“ lašišos upėtakių filė ant „Bouillabaisse“ daržovių, triufelių bulvių ir šafrano putos

Šokolado variacija su paruduotais sviestu ir bananų ledais

Baklažanai, kepami filo tešlos pyragaite su Viduržemio jūros kėdės salotomis, granatų sėklomis, razinomis ir naminiais labneh

Ravioliai, užpildyti pecorino ir kiaušinių trynių kremu, marinuotais grybais, juodais riešutais

Drungnos obuolių trupiniai ant „Verjus Sabayon“ ir „Vanilla“ ledų

Mes išbandėme vienas kito patiekalus ir padarėme išvadą, kad 2 meniu yra mūsų mėgstamiausias.

Virėjas

Vyriausiasis šefas yra Andreasas Zeindlingeris, nors Lichtblick’e jam atsiskaito virtuvės meno direktorius.

Atmosfera

Išskyrus galimybę patekti į prekybos centrą ten patekti, nežinotumėte, kad esate komercinio pastato viršuje. Atmosfera yra gyvybinga, tačiau intymi ir užimta. Šalia restorano, „360 °“ vyno baras ir holas, kuris yra tas pats valdymas, siūlo prašmatnų rekolekciją, puikiai tinkančią prieš vakarienę prieš vakarienę aperitifą ar virškinamąjį povandeną. Būdamas tokioje kilnioje vietoje, yra geras vaizdas, nesvarbu, ar tai diena, ar naktis. Mūsų stalas nepastebėjo Rathauso Glockenturmo (Rotušės laikrodžio bokšto).

Viskas, ko jums reikia norint suplanuoti savo kelionę 2024 m.

Kaina

Trys meniu yra nuo 48 iki 58 eurų, o galimybė pridėti sūrio kursą už 14,80 euro.

Galutinis nuosprendis

„Lichtblick“ yra skonio ir kūrybiškumo šventė. Su patiekalais, kurie nustebina, ir atmosfera, kuri kenkia energijai, tai yra restoranas, kurį tikrai norėsite aplankyti kitą kartą, kai būsite Insbruck mieste.

Atskleidimas: Mūsų kelionę rėmė „Insbruck“ turizmas.

Paulius Johnsonas

Paulius Johnsonas yra prabangių kelionių tinklaraščio redaktorius ir daugiau nei 30 metų dirbo kelionių pramonėje. Jis yra „Wired Magazine“ apdovanojimo „Kelionių„ Geriausios kelionių influencer “naujovių nugalėtojas. Be kitų apdovanojimų, tinklaraštį taip pat balsavo „vienas geriausių pasaulyje kelionių tinklaraščių“ ir „Geriausias„ Telegraph “ -„ Geriausias prabangai “.

Ar jums patiko šis straipsnis?

Gaukite panašų turinį tiesiogiai į jūsų gautuosius.

Įgalinkite „JavaScript“ savo naršyklėje, kad pateiktumėte formą



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -