Veganų svetingumo mokymai Kambodžoje ir Vietname


Veganų kelionės Kambodžoje ir Vietname pastaraisiais metais nepaprastai išaugo, atspindinčios augančią pasaulinę augalinio gyvenimo būdo tendenciją. Abiejose šalyse tradicinės virtuvės siūlo daugybę augalinių patiekalų, todėl keliautojams veganams gana lengva mėgautis vietiniais skoniais. Abi šalys gali pasigirti gausybe šviežių vaisių, daržovių ir žolelių, sudarančių gyvybingos kulinarijos stuburą. Vietname tokius patiekalus kaip pho chay (vegetariška makaronų sriuba) ir šviežius pavasario vyniotinius, užpildytus tofu ar daržovėmis, galima lengvai įsigyti restoranuose ir gatvių kioskuose visoje šalyje. Kambodžoje tradiciniai patiekalai, tokie kaip amok ir lok lak, gali būti lengvai pritaikomi, todėl jie puikiai tinka augaliniams patiekalams.

Šiuo metu vis daugiau viešbučių ir kurortų tiek Kambodžoje, tiek Vietname aptarnauja keliautojus veganus arba tuos, kurie nori valgyti augalinės virtuvės patiekalus. Abiejose šalyse rasite daugybę veganiškų patiekalų, veganiškų valgiaraščių ir veganiškų maisto gaminimo užsiėmimų, o tokių galimybių tikrai daugėja. Atnaujindami ir pritaikydami esamus valgiaraščius, kartu investuodami į veganų svetingumo mokymus savo F&B komandoms, šie trys Kambodžos ir Vietnamo viešbučiai ir kurortai toliau tobulino ir tobulino savo augalinius pasiūlymus. Ir ne viešbučiai ir kurortai prisiima šį įsipareigojimą, restoranai ir svetingumo mokyklos, kaip aprašyta toliau, taip pat užtikrina, kad naujos kartos svetingumo darbuotojai suprastų, kaip būti draugiškiems veganams!

Jaya House upės parkas

Jaya House River Park yra rami šventovė, esanti ramiuose Siem Rypo upės krantuose Kambodžoje. Elegantiškas šiuolaikinės prabangos ir tradicinės khmerų architektūros derinys, šis boutique viešbutis siūlo unikalią prieglobstį išrankiems keliautojams. Kiekvienas iš apgalvotai suplanuotų kambarių ir liukso numerių pasižymi moderniais patogumais ir stilingu dekoru, todėl išrankiems svečiams suteikia patogią ir kviečiančią erdvę atsipalaiduoti. Be išskirtinių apgyvendinimo vietų, Jaya House River Park yra įsipareigojęs siekti tvarumo, imdamasi iniciatyvų, tokių kaip viešbutis, kuriame nėra plastiko, ir užtikrinti, kad jų meniu būtų pateikiama vis daugiau planetai palankių augalinių produktų.

Nuo pat atidarymo 2016 m. Jaya House River Park buvo tvaraus turizmo praktikos Siem Rype ir tolimesniuose regionuose skatinimo priešakyje. Tai apima savo asortimento be plastiko ir natūralių vonios reikmenų, vadinamų „Jaya Organics“, gamybą, taip pat kiekviename jų meniu siūlome keletą veganiškų variantų. Maisto lygybė yra jų tikslas – užtikrinti, kad jų svečiai veganai arba tie, kurie pasirenka valgyti augalinį maistą, turėtų tiek pat pasirinkimo galimybių, kaip ir kiti svečiai. Mums labai patinka šios iniciatyvos ir, kai tik galime, toliau remiame jas mokymais ir konsultuodami meniu, užtikrindami, kad Jaya House River Park išliktų vienas geriausių tvarių ir veganams draugiškų prabangių viešbučių regione.

„Alma Resort Cam Ranh“.

„Alma Resort Cam Ranh“ yra vieta prabangiems paplūdimiams gyventi ant nesugadintos Cam Ranh įlankos krantų pietų Vietname. Šiuolaikinė architektūra sklandžiai susilieja su natūralia aplinka, sukurdama ramią oazę, kurioje svečiai gali pabėgti nuo kasdienio gyvenimo šurmulio. „Alma Cam Ranh“ apgyvendinimas yra nuo erdvių kambarių iki prabangių kelių kambarių privataus baseino vilų, kurių kiekviena suprojektuota su moderniais patogumais ir elegantišku dekoru. Daugybė puikių maitinimosi galimybių tikrai siūlo kažką kiekvienam, įskaitant ir tuos, kurie nori pasimėgauti veganiška virtuve, kurių valgiaraštyje yra labai daug veganiškų patiekalų restorane Asiana.

„Alma Resort“ padarė daug teigiamų pokyčių po kelių pastarųjų mokymų ir konsultacijų su meniu. Jų pasveikinimo gėrimas dabar yra veganiškas, pašalinus medų, todėl jis tinka visiems, o augaliniai patiekalai švediško stalo patiekaluose dabar pažymėti mažomis vėliavėlėmis. Veganiški patiekalai „Asiana“ meniu buvo patobulinti ir išplėsti, o dabar darbuotojų komandoje yra „veganų ambasadoriai“, kurie tiksliai supranta, ko gali norėti jų svečiai veganai, ir yra pasirengę padėti, kai reikia. Visa tai yra toks teigiamas žingsnis teisinga linkme, kaip ir sprendimas kiekvieną mėnesį surengti dvi „veganų dienas“ darbuotojų valgykloje. Tai yra pirmoji ir penkioliktoji mėnulio kalendoriaus dienos, kai daugelis budistų Vietname valgo veganišką ir vegetarišką maistą.

Avani FCC Angkor

FCC Angkor by Avani yra Siem Rypo širdyje ir įkūnija kolonijinio žavesio ir šiuolaikinės prabangos derinį. Šis ikoniškas viešbutis, anksčiau buvęs Prancūzijos gubernatoriaus rezidencija, dabar gali pasigirti elegantiškais kambariais ir liukso numeriais, kuriuose sklandžiai dera šiuolaikiniai patogumai ir senojo pasaulio žavesys. Ramus kiemo sodas ir baseinas siūlo ramias erdves atsipalaiduoti tarp vešlios žalumos ir atogrąžų žydėjimo. Svečiai gali pasimėgauti vakaro firminiu kokteiliu Scribe, kuris puikiai tiks po ilgos dienos tyrinėjant netoliese esančias šventyklas, prieš eidami į „The Mansion“ ir pasirinkti iš įvairaus meniu, kuriame yra daug kūrybiškų ir skanių veganiškų patiekalų.

FCC Angkor by Avani tęsė savo kelionę, kad būtų dar draugiškesnis veganams, pasiūlydamas veganų mokymus savo F&B komandai. „The Mansion“ pietaujantys dabar gali rinktis patiekalus, įskaitant nuostabią „Lotoso šaknų ir valgomųjų gėlių tempura“, įkvėptą Kambodžos gamtos ir tradicijų. Šis patiekalas patiekiamas su ekologiškais juodais lipniais ryžiais ir yra „Garden Stroll“ kulinarinės kelionės dalis. Pietų meniu yra skanūs ir gražiai pateikti „Black Sticky Rice Mango“ su aistros granitu, kuris siūlomas kaip veganiškas pasirinkimas vietoj mango ledų. Džiaugiamės matydami, kaip FCC Angkor komanda kuria naujus veganiškus patiekalus, kurie ateityje bus įtraukti į jų meniu.

Viskas, ko reikia norint suplanuoti kelionę 2024 m

Šaukšteliai Kambodža

SPOONS Kambodža yra ne tik restoranas, bet ir socialinė įmonė, skirta padėti būsimoms svetingumo pramonės žvaigždėms. Ši unikali maitinimo įstaiga, įsikūrusi Siem Rypo širdyje, siūlo svečiams kulinarinę patirtį, kuri neapsiriboja skaniu maistu. SPOONS yra įsipareigoję suteikti vietos jaunimui galių, suteikdami jiems galimybes mokytis ir įsidarbinti svetingumo pramonėje. Tai pietūs, kurie maitina ir kūną, ir sielą, kartu prisidedant prie teigiamų socialinių pokyčių bendruomenėje. Restorano meniu yra viliojantis Kambodžos ir tarptautinių patiekalų, pagamintų iš vietinių ingredientų, pasirinkimas, be abejo, yra daug vegetariškų ir veganiškų patiekalų.

Mes ir toliau palaikome SPOONS Cambodia komandą, konsultuodami jų restoraną ir svetingumo mokymo mokyklą, suteikdami jiems galimybę suprasti nuolat kintantį kulinarinį kraštovaizdį. Pritaikius dabartinius patiekalus, kad būtų sukurti veganiški patiekalai, ir aiškiai paženklinus meniu, tiek svečių, tiek darbuotojų komandos patirtis tapo lengvesnė. Šias meniu konsultacijas sujungus su veganų svetingumo mokymais, SPOONS Cambodia sėkmingai ruošiasi tapti veganams draugišku restoranu!

Vis daugiau viešbučių, kurortų, restoranų ir svetingumo mokyklų priims augalinio maisto paklausą, todėl veganiškos kelionės ir toliau taps lengvesnės visiems. Pietryčių Azija jau seniai buvo turistų lankoma vieta, garsėjanti šiltu priėmimu ir vietiniu svetingumu, o dabar atrodo, kad regiono šalys taip pat gali garsėti savo veganišku svetingumu.

Paulas Eyersas

Paulas Eyersas yra „Vegan Food Quest“ įkūrėjas, rašantis apie prabangius viešbučius ir kurortus Pietryčių Azijoje, daugiausia dėmesio skirdamas tvarioms kelionėms, ekologiškoms kelionėms ir veganiškoms kelionėms. Šiuo metu Malaizijoje gyvenantis Paulius taip pat rašo apie sporto renginius ir kai kuriuos geriausius golfo aikštynus visame regione.

Ar jums patiko šis straipsnis?

Gaukite panašų turinį tiesiai į gautuosius.

Norėdami pateikti formą, savo naršyklėje įgalinkite JavaScript



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -