Veganiški Maldyvai tikrai yra dalykas ir jums tai patiks


Turėdami galimybę kelis kartus per pastaruosius dešimt metų keliauti į Maldyvus, dabar, 2024 m., džiaugiamės galėdami pasakyti, kad Maldyvai tikrai yra draugiška veganams vieta. Iš pradžių nebuvo lengva, kai prieš kelionę reikėjo atlikti išsamų tyrimą, kad pasirinktume kurortą, kuris ne tik atitiktų mūsų mitybos poreikius, bet ir mus sužavės bei sužavėtų mums patiekiamas augalinis maistas. Ši užduotis dabar yra daug paprastesnė, nes vis daugiau Maldyvų kurortų į savo platų kulinarinį pasiūlą įtraukia veganiškus ir augalinius patiekalus bei meniu. Jums tereikia paieškoti „Google“ „veganiški Maldyvai“ ir yra įrodymų, kad yra keletas variantų, tinkančių įvairiems biudžetams, kur, kaip veganai, tikrai neliksite alkani kitoje kelionėje į šią unikalią vietą. Paskutinės kelionės metu mėgavomės veganišku Maldyvų patyrimu keturiuose skirtinguose kurortuose, kurių kiekvienas yra toks pat unikalus, kaip vienas, bet turi vieną bendrą bruožą – veganišką ir augalinį maistą, kuris privers nusišypsoti.

JA Manafaru

JA Manafaru yra įsikūręs nesugadintuose šiauriniuose Maldyvų atoluose, o ši atogrąžų salos šventovė siūlo prabangą, ramybę ir pabėgimą kiekvienam, kuris nusprendžia pasilikti. Be daugybės nuostabių paplūdimio ir virš vandens vilų, šis išskirtinis kurortas gali pasigirti kvapą gniaužiančiais vaizdais, krištolo skaidrumo vandeniu, gydomosiomis SPA procedūromis ir apgalvotai sukurtomis sveikatingumo programomis, apimančiomis naujovišką „Wellness Your Way“ maitinimo koncepciją, kurioje su visais elgiamasi vienodai. niekas nepraleidžia.

JA Manafaru „Wellness Your Way“ koncepcija yra unikali ir tikrai nuostabi, bus patenkinti visi jūsų mitybos poreikiai, nes kiekviename meniu yra įvairių dietų pritaikytų patiekalų. Dėl gausių ir įdomių veganų pasirinkimų mėgavomės patiekalais, įskaitant traškią „žuvies“ filė vyšninių pomidorų troškinyje, patiekiame su šviežia citrina ir skrudinta rūgštine tešla šalia Andiamo baseino. Tuo tarpu daugelis siūlomų veganiškų desertų buvo dieviško šokolado gabalėlis su migdolų sviestu, karamele, jūros druskos dribsniais ir vaniliniais kokoso ledais. Ir kai virtuvės šefas Moosa per pusryčius ant mūsų stalo patiekė šviežiai iškeptus veganiškus raguolius, mes tiesiog žinojome, kad mums patiks viešnagė JA Manafaru ir tikrai patiko.

Šeši pojūčiai Kanuhura

Lhaviyani atole įsikūręs „Six Senses Kanuhura“ siūlo svečiams geriausią tvarią prabangą ir basomis kojomis eleganciją. Tai viskas, ko tikitės ir dar daugiau viename iš naujausių kurortų iš daugybę apdovanojimų pelniusio „Six Senses“ prekės ženklo. Sala yra palaiminta gyvais turkio spalvos vandenimis ir žaliuojančia atogrąžų žaluma, kuri dera su puikiu šiuolaikinio dizaino ir tradicinio žavesio deriniu, randamu visame šiame nuostabiame kurorte. Six Senses Kanuhura yra atogrąžų prieglobstis, kuriame modernūs patogumai susitinka su motina gamta, o jūsų prabangių atostogų svajonės tikrai išsipildys.

„Six Senses“ įsipareigojo savo meniu įtraukti 50 % augalinės kilmės produktų, ir tai mus verčia šypsotis. Nusišypsoti mus taip pat privertė aistra, kurią aiškiai lydėjo talentinga virėjų komanda, kuri užtikrino, kad viešnagės metu mus nuves į daugybę kūrybingų kulinarinių kelionių. Nuo virvelių (Šri Lankos pusryčių pagrindinis patiekalas, kuris yra vienas iš mūsų visų laikų mėgstamiausių), kurie buvo patiekiami per pusryčius, iki patiekalų, kuriuose buvo tiek pomidorų, tiek morkų, veganiškas maistas „Six Senses Kanuhura“ buvo puikus. Šefas Manuelis mus nustebino, kokie skanūs gali būti pomidorai, o šefas Rajeshas pristatė morkų šedevrą, kurio skonis buvo net geresnis, nei atrodė. Išskirtinis kiekviename lygyje.

Mirihi salos kurortas

„Mirihi Island Resort“ yra paslėptas perlas, esantis Pietų Ari atole, pačioje mažiausioje atogrąžų saloje, pasižymintis intymia atmosfera ir nepaliestu gamtos grožiu. 36 vilos ir liukso numeriai, esantys nuostabiame paplūdimyje arba virš krištolo skaidrumo vandens, yra paprasti ir elegantiški, todėl reikia apsistoti ten, kur prabanga kyla iš jūsų unikalios vietos, o ne iš plokščiaekranio televizoriaus dydžio. Pasirinkite Mirihi Island Resort ir mėgaukitės šio mažo, bet prabangaus kurorto natūraliu žavesiu šiame kvapą gniaužiančiame Maldyvų rojuje. Būkite tikri, kai jie sužinos, kad esate veganas šefas Feliksas, o jo talentingas jis džiugins savo „ne meniu“ augaliniais kūriniais.

Tradicinis restoranas su smėlio grindimis „Dhonveli“ yra visų kulinarinių dalykų „Mirihi Island Resort“ centre, o iš jo erdvios terasos atsiveria nuostabūs vaizdai į vandenyną. Čia vaišinomės prabangiais veganiškais pusryčiais, įskaitant vaflius, blynus, makaronų sriubą ir Šri Lankos bunkerius, patiekiamus su kreminiu kariu ir seeni sambal. Mūsų pietūs buvo tokie pat ilgi ir neskausmingi, nes veganiškai valgėme meniu, įskaitant skaniausius džekfrutų ir avokadų takus. Taip pat buvo siūlomi puikūs desertai, tokie kaip rozmarinų ir kokosų panna cotta, o rozmarino ir vanilės skonis puikiai dera su sultingu ir saldžiu mangu.

Viskas, ko reikia norint suplanuoti kelionę 2024 m

„Westin Maldives Miriandhoo“ kurortas

„Westin Maldives Miriandhoo Resort“ yra UNESCO biosferos rezervate Baa atole, todėl tai puikus pasirinkimas norintiems ištirti turtingą regiono jūrų biologinę įvairovę. Tai taip pat puikus pasirinkimas prabangių kelionių mėgėjams, kurie mėgsta prabangų būstą, išskirtinį aptarnavimą, gurmanišką maistą ir rafinuotas SPA procedūras. Sutelkdami dėmesį į sveikatingumą ir atsipalaidavimą, galite būti tikri, kad mėgausitės įsimintinu pabėgimu, kuris atgaivins ir pajusite geresnę savijautą.

Viešnagės „The Westin Maldives Miriandhoo Resort“ metu visada vyravo filosofija „Valgyk gerai“ – nuo ​​šviežių apelsinų sulčių spaudimo mūsų viloje iki specialių meniu įtraukimų – buvo labai lengva skaniai pavalgyti svečiams veganams – būtent tai ir padarėme. . Maloniai padedant šefui Minui ir jo komandai, pusryčiams mėgavomės patiekalais, įskaitant tofu plakinį, makaronų sriubą ir avokadų skrebučius, o per pietus – pad krapow, indiško stiliaus karis ir net „Beyond Burger“. Pietaujant „The Pearl“ (jų firminiame japonų restorane) buvo sukurtas specialus veganiškas meniu, kuriame buvo tempura, miso sriuba ir katsu karis, o mes būtinai paragavome veganiško avokadų kreminio pyrago visos dienos valgiaraštyje. Būti veganu Maldyvuose taip paprasta, kai pasirenkate apsistoti „The Westin Maldives Miriandhoo Resort“.

Kas toliau veganiškoms kelionėms Maldyvuose? Žinoma, bus ir daugiau kurortų, kurie sukurs savo valgiaraščius, kad patenkintų vis didėjantį svečių, kurie yra veganai arba mėgstantys augalinį maistą, skaičių. Tai jau savaime yra įdomu ir nekantraujame patirti tai, ką jie sukuria. Bet ar greitai Maldyvuose pamatysime veganų kurortą? Na, jau yra nemažai veganiškų restoranų, ir esame tikri, kad veganiško maisto paklausa ir toliau auga visame pasaulyje, tikrai netolimoje ateityje Maldyvuose atsiras visiškai veganiškas kurortas.

Paulas Eyersas

Paulas Eyersas yra „Vegan Food Quest“ įkūrėjas, rašantis apie prabangius viešbučius ir kurortus Pietryčių Azijoje, daugiausia dėmesio skirdamas tvarioms kelionėms, ekologiškoms kelionėms ir veganiškoms kelionėms. Šiuo metu Malaizijoje gyvenantis Paulius taip pat rašo apie sporto renginius ir kai kuriuos geriausius golfo aikštynus visame regione.

Ar jums patiko šis straipsnis?

Gaukite panašų turinį tiesiai į gautuosius.

Norėdami pateikti formą, savo naršyklėje įgalinkite JavaScript



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -